BLUEFIELDS OY:N TOIMITUSEHDOT SUOMESSA


TOIMITUSKULUT JA -TAVAT

Kun tilaat yli 50 euron arvosta, saat ilmaisen toimituksen R-kioskiin (DB Schenkerin noutopistepaketti). Noutopistepaketti on perillä 3-5 arkipäivän kuluttua lähettämisestä. Alle 50 euron tilausten toimituskulut noutopistepaketille ovat 6,90 €. Voit myös valita Postin kotiinkuljetuksen, jonka hinta on 9,90 € tilauksen arvosta riippumatta. Kaikki hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä Bluefieldsin asiakkaaksi. MAKSUTAVAT

Käytössämme oleva Finqu Pay sisältää kaikkien suomalaisten pankkien maksutavat sekä Collectorin tai Euroloanin tarjoaman laskun, jolla voit maksaa tilauksesi osissa. Käyttämällä Collectoria tai Euroloania voit halutessasi varmistaa, että saat tuotteen kotiisi ennen kuin maksat sen. Voit maksaa kätevästi myös PayPalilla.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Voit peruuttaa tilauksesi tai osan siitä neljäntoista päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Vastaanottopäivää ei lasketa peruuttamisaikaan. Tuotteiden palauttaminen on maksutonta, ja hyvitämme sinulle palautettujen tuotteiden hinnan.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja se on pakattava alkuperäiseen tuotepakkaukseensa siten, että se ei vahingoitu kuljetuksen aikana.

Jos toimitustapana oli DB Schenkerin noutopistepaketti, voit palauttaa lähetyksen lähimpään DB Schenker -noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella kuin millä paketti on noudettu. Alkuperäisessä paketissa ollut kollitarra kannattaa säilyttää, koska se nopeuttaa palauttamista. Noutopistepaketin palautusosoite on:

R-kioski Myllypuro, Kiviparintie 2, 00920 Helsinki.


Jos tilasit Postin kotiinkuljetuksen, voit palauttaa lähetyksen postitse. Ilmoita postikonttorin virkailijalle, että kyseessä on Bluefieldsin asiakaspalautus ja täytä postista saatava asiakaspalautusosoitekortti. Postipaketin palautusosoite on:

Asiakaspalautus
Bluefields Oy
Tilanhoitajankaari 12 D 111
00790 Helsinki


HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Bluefields vastaa asiakkaan antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja asiakkaan yksityisyyden suojan säilymisestä. Asiakkaan antamat tiedot tallennetaan Bluefieldsin asiakasrekisteriin.

Tilauksen tekemiseksi tarvittavat tiedot ovat asiakkaan etunimi, sukunimi, osoite ja sähköpostiosoite. Puhelinnumeron ilmoittaminen on tarpeen Postin kotiinkuljetuksissa ja nopeuttaa tiedonkulkua myös DB Schenkerin palvelussa.

Bluefields ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille paitsi DB Schenkerille ja Postille lähetysten toimittamista varten. Bluefields käyttää asiakasrekisterinsä tietoja sähköisessä suoramarkkinoinnissaan vain, jos asiakas on antanut tähän suostumuksensa.


TOIMITUSEHTOJEN SOVELTAMISALUE

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.